Pečivo

Skladování pečiva Historie pekařských obalů

Pečivo skladujeme při pokojových teplotách. Ideálním místem je chlebník, ve kterém se přirozeně z pečiva uvolní část vlhkosti a ta zabraňuje jeho dalšímu rychlému vysychání. Čerstvé pečivo je určeno ke konzumaci do 24 hodin, což neznamená, že by starší pečivo mělo být závadné, ale už si tolik nepochutnáte. Balená pečiva mají trvanlivost obvykle jeden až dva týdny.

X

Eshop

Díky četným žádostem o materiály k podpoře třídění jsme se rozhodli podpořit třídění odpadu zavedením e-shopu, který jsme pro vás zřídili ve spolupráci se společností AB plus CZ s. r. o.

Ve speciální sekci webu vasekancelar.cz si můžete zakoupit produkty na podporu třídění odpadu pro koncové zákazníky z řad spotřebitelů i firem za zvýhodněné ceny. U zboží nabízeného v této kategorii na základě dohody s provozovatelem e-shopu dochází k minimalizaci jeho obchodní přirážky. Věříme, že vám to co nejvíce usnadní s tříděním odpadů začít nebo ho zlepšit. V ostatních sekcích webu si pak můžete dokoupit další zboží za běžných obchodních podmínek a využít tak jedné ceny dopravy.

Kliknutím budete přesměrováni na zmiňovaný e-shop