Mražené potraviny

Například u ryb se můžeme setkat s tzv. glazováním (zmrzlá voda vytvoří krustu přímo na rybě). Zmrazování by mělo probíhat co nejrychleji, aby se zamezilo vzniku velkých krystalů ledu, které by mohli potrhat strukturu dané potraviny či plodiny. Průmyslové šokové zmrazování proto probíhá při teplotách pod -30°C.

Zmrzlinu ve vaničkách je potřeba důkladně uzavřít, aby nedocházelo k tvorbě nežádoucích ledových krystalů.

X

Eshop

Díky četným žádostem o materiály k podpoře třídění jsme se rozhodli podpořit třídění odpadu zavedením e-shopu, který jsme pro vás zřídili ve spolupráci se společností AB plus CZ s. r. o.

Ve speciální sekci webu vasekancelar.cz si můžete zakoupit produkty na podporu třídění odpadu pro koncové zákazníky z řad spotřebitelů i firem za zvýhodněné ceny. U zboží nabízeného v této kategorii na základě dohody s provozovatelem e-shopu dochází k minimalizaci jeho obchodní přirážky. Věříme, že vám to co nejvíce usnadní s tříděním odpadů začít nebo ho zlepšit. V ostatních sekcích webu si pak můžete dokoupit další zboží za běžných obchodních podmínek a využít tak jedné ceny dopravy.

Kliknutím budete přesměrováni na zmiňovaný e-shop